Krenkerup Gods

Lej en cykel nær Krenkerup Gods og udforsk en del af den danske historie.

Lej cykler i Sakskøbing nær Krenkerup Gods

Vi tilbyder cykeludlejning på hele Lolland og Falster – heriblandt har vi en udlejningsstation i Sakskøbing. Tag på tur nær Krenkerup Gods og oplev et historierigt naturområde.

Krenkerup Gods er et moderne land- og skovbrug med Bryggeri og Polo som nyeste driftsgrene. Godset drives af 18. generation med hjælp fra engagerede og loyale medarbejdere, og ligger i smukke omgivelser ved Sakskøbing på Lolland.

Hele godset udgør ca. 3.700 ha, hvoraf landbruget udgør ca. 1850 ha og skovbruget ca. 1850 ha. Læs mere om vores driftsgrene og aktiviteter her på siden.

[checkfront category_id="3" options=tabs]

Kvalitetscykler

Alle cykler i vores cykeludlejning er cykler fra Larsson-cykler.dk. Det betyder, vores cykler er af top kvalitet, udvalgt til formålet og altid tilset af en fagmand.

Vedligeholdelse

Alle cykler er vedligeholdt af Larsson-cykler og er derfor serviceret og klar til brug. Vi sikrer cyklerne er vedligeholdt hele året.

Cykler til hele familien

Vi har cykler til hele familien, og med vores mange udlejningssteder på Lolland og Falster har vi børnecykler, cykler til voksne og alt det udstyr, du har brug for på turen.

Hvad byder Lolland på?

Naturpark Maribosøerne

En af de helt store udflugter på cykel går til Naturpark Maribosøerne. Hvis I lejer jeres cykler hos os, kan I finde de mest idylliske, naturfredelige områder i dette område. 

Besøg de store attraktioner

Vores cykeludlejning åbner for en masse sjove muligheder, nu hvor I besøger Lolland-Falster. Tag turen til Knuthenborg SafariparkLalandia og Naturpark Maribosøerne.

Vejhjælp betaler sig

Vores vejservice er en stor anbefaling herfra. Vi rykker ud, hvis uheldet er ude og lapper, skruer, pumper og justerer. Du kan ringe og forvente, vi er der inden for 2 timer.