LARSSON-BIKE

Krenkerup Gods

Lej en cykel nær Krenkerup Gods og udforsk en del af den danske historie.

Naturoplevelser rundt om Guldborgsund

Lej cykler nær Krenkerup Gods

Vi tilbyder cykeludlejning flere steder på Lolland og Falster, så du kan opleve Lolland-Falster på to hjul. Tag blandt andet på tur nær Krenkerup Gods og oplev et historierigt naturområde.

Krenkerup Gods er et moderne land- og skovbrug med Bryggeri og Polo som nyeste driftsgrene. Godset drives af 18. generation med hjælp fra engagerede og loyale medarbejdere, og ligger i smukke omgivelser ved Sakskøbing på Lolland.

Hele godset udgør ca. 3.700 ha., hvoraf landbruget udgør ca. 1850 ha. og skovbruget ca.. 1850 ha. Læs mere om vores driftsgrene og aktiviteter her på siden.

Hvad byder Lolland på?

Naturpark Maribosøerne
En af de helt store udflugter på cykel går til Naturpark Maribosøerne. Hvis I lejer jeres cykler hos os, kan I finde de mest idylliske, naturfredelige områder i dette område.
Besøg de store attraktioner
Vores cykeludlejning åbner for en masse sjove muligheder, nu hvor I besøger Lolland-Falster. Tag turen til Knuthenborg SafariparkLalandia og Naturpark Maribosøerne.
Vejhjælp betaler sig
Vores vejservice er en stor anbefaling herfra. Vi rykker ud, hvis uheldet er ude og lapper, skruer, pumper og justerer. Du kan ringe og forvente, vi er der inden for 2 timer.