Maribo

Vi udlejer cykler, fra vores butik midt på torvet i Maribo.
Kig ind og vi hjælper jer, med det rette udstyr til en dejlig tur på 2 hjul.

Larsson Cykler - din elite cykelforhandler i Maribo, er beliggende på torvet i Maribo, er en stor og moderne cykelbutik. 

Vi både sælger nye cykler og reparerer alle cykelmærker på eget værksted. 

Vi er medlem af brancheforeningen Danske Cykelhandlere og en også en del af Cykelstyrken (en sammenslutning af 9 butikker). 

Hos Larsson Cykler bestræber vi os på at give vores kunder og cykelturister den bedste oplevelse, så i kan nyde turen og få gode oplevelser på jernhesten.

Vi har et stort udvalg af nye cykler, såsom Gazelle, Winther, Centurion, Ebsen, Cannondale med flere. Derudover bugner butikken af cykeltøj, cykeltasker og meget andet tilbehør. Virkelig et besøg værd, for dig som cykelturist.

I vores butik er der 4 fuldtids ansatte og 1 deltid. Vi gør meget ud af vores personale altid er up to date, med kurser og generelt viden inden for branchen.


Vi har også eget scooterværksted, hvor vi reparere alle scootermærker.


Derudover er vi Bosch Elcykel Service center, det giver dig som kunde, en tryghed hvis din elcykel skal på værksted.

Vi tilbyder lokale og turister udlejningscykler som kan lejes i vores butik, eller via Donkey.bike app som giver mulighed for at leje cykler over mobilen mange steder på Lolland og Falster.

Vi tilbyder også levering af cykler ud til et aftalt sted f.eks. færgen eller sommerhuset.

Åbningstider:
Mandag til Fredag 9.00 - 17.00
Lørdag 9.00 - 14.00
Fang os på 4264 2024

Lej din cykel på Maribo Torv

Du kan leje en cykel hos Larsson cykler. Vores butik er lokaliseret på Maribo Torv. 

Tag hele familien med på cykelferie. Vi har en cykel til alle aldre. 

Attraktioner på Lolland-Falster

Knuthenborg Safaripark

Skal I på rundtur gennem Maribo? Knuthenborg Safaripark er et besøg værd, hvor I kan se dyr fra hele verden.

Knuthenborg Safaripark 

Naturpark Maribosøerne

En af de helt store udflugter på cykel går til Naturpark Maribosøerne. Hvis I lejer jeres cykler hos os, kan I finde de mest idylliske, naturfredelige områder i dette område.

Naturpark Maribosøerne 

 

Kom forbi Larsson-Cykler

Kom forbi vores cykelbutik i Maribo, hvor I kan leje jeres cykler, men også tage et kig i vores forretning. Vi kan give jer tips og tricks til rundtur på Lolland-Falster og stille de bedste cykler til rådighed. 

Kvalitetscykler

Alle cykler i vores cykeludlejning er cykler fra Larsson-cykler.dk. Det betyder, vores cykler er sikre og lovpligtige, udvalgt til formålet og altid tilset af en fagmand.

Vedligeholdelse

Alle cykler er vedligeholdt af Larsson-cykler og er derfor serviceret og klar til brug. Vi sikrer cyklerne er vedligeholdt så du får den bedste oplevelse.

Cykler til hele familien

Vi har cykler til hele familien, og med vores mange udlejningssteder på Lolland og Falster har vi børnecykler, cykler til voksne og alt det udstyr, du har brug for på turen.