Generelle oplysninger

Navn: Larsson Cykler
CVR: 37606553
Adresse: Torvet 11, 4930 Maribo
E-mail: mail@larsson-cykler.dk
Telefonnummer: +45 4264 2024

————————————————————–

Marielyst Strandvej 30, 4873 Væggerløse

Telefonnummer :+45 93 400 100

Ansvar

Online handel med Larsson-bike kan kun finde sted, hvis brugeren erklærer sig indforstået med de betingelser og vilkår, der gør sig gældende ved handel på siden. Larsson-bike er underlagt de til enhver tid gældende love og regler om produktansvar i Danmark.

Købsbetingelser

Nedenstående vilkår gør sig gældende for alle leverancer fra Larsson bike. Betingelserne gælder i de tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Larsson Cykler. Alle priser listet på booking siden er opgivet i DKK (Danske kroner) og er inkl. moms.

Bestilling

På larsson-bike.com kan du bestille et bredt udvalg af udlejningscykler. Hvis du har forespørgsler til cykler, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os. Alle priser er inkl. moms og andre afgifter samt opgjort til dagspriser. Når du handler med Larsson bike indgås aftaler på dansk. 

Betaling

Beløbet debiteres først, når aftalen er godkendt af begge partner og bookingen er bestilt.

Levering/ Afhentning

Leveringstiden er normalt mellem 8- 11 dagen efter bestilling.

Afhentning skal på dagen, som aftalt ved bestilling.

Forbehold

Vær opmærksom på, at det kan være vanskeligt at gengive farver 100% korrekt på billeder. Vi er ikke ansvarlige for mindre forskelle i nuancer eller størrelser på vores side. Dette vil alene ikke kunne udløse refundering af nogen omkostninger. Vi tager forbehold, for trykfejl på siden, forkert priser osv.

Betaling af varer

Du har tre betalingsmuligheder på larsson-bike.com:

  • Betalingskort – Dankort, VISA, mastercard m.m. De indtastede kortinformationer overføres til epay.dk via en sikker forbindelse, som varetager hele processen.
  • Mobilepay. Du kan vælge mobilepay ved checkout igennem epay.
  • Betal ved fremmøde. Såfremt du vælger selv at afhente de bestilte varer i butikken, har du mulighed for at betale ved fremmøde i butikken.

Reklamationsret

Reklamation skal ske ved modtagelse af cyklerne.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

Der tages ikke depositum, ved leje af cykler.

 

Vilkår og betingelser for Larsson Bikes (en del af Larsson Cykler) ved cykeludlejning.

1: Når du lejer cykler og tilbehør hos Larsson Bikes accepterer du at være bundet af følgende vilkår og betingelser:

Almindelige bestemmelser
2: Lejede cykler og udstyr er ejet af Larsson Bikes.

3: Cyklerne kan afhentes i butikken fra kl. 10.00.
Ved endt leje skal cyklen afleveres dagen efter senest kl. 10.00.
4: Lejeren må ikke stille den lejede cykel til rådighed for tredjemand.
5: Pas eller EU-kørekort nr. skrives på booking siden som bevis for identitet.
6: Børn under 18 skal være ledsaget af en myndig person i lejeperioden.
7: Sikkerhed / Depositum. Larsson Bikes kan bede om depositum.
8: I tilfælde af lejede cykel returneres efter den aftalte frist, vil et ekstra gebyr vil blive beregnet

for den udvidede lejeperioden.
9: Den person, der underskriver lejekontrakt formular vil blive holdt økonomisk ansvarlig for tab eller skade på det lejede og er fuldt ud klar over disse vilkår og betingelser.
10: Enhver skade på cykel og udstyr skal der betales for. Dette vil omfatte skæve hjul, buler eller brud af enhver komponent, der kræver erstatning for at få cyklen til at fungere. Vi opkræver kun udgifterne til reservedele ikke for arbejdskraft.

Ansvar for lejer
11: Cykel og alt andet lejet udstyr skal returneres i ordentlig og ikke-forringet tilstand, inden for den aftalte    frist for tilbagebringelse. Hvis cyklen går i stykker under udlejningsperioden, er det lejers eget ansvar at returnene cyklen til udlejningsstedet.

12: I tilfælde af en ulykke, skal lejeren give Larsson Bikes en detaljeret skriftlig rapport, som ledsages af en skitse. Ulykke rapporten skal indeholde navne og adresser på alle implicerede personer, herunder vidner, samt registreringsnumrene på noget køretøj.
13: I tilfælde af tyveri af cykel/lejet tilbehør, skal lejeren underrette Larsson Bikes straks. Lejeren vil være ansvarlig for de fulde omkostninger ved erstatning for cykel og/eller lejet tilbehør på tidspunktet for tyveriet.
14: Lejeren giver afkald på krav mod Larsson Bikes for ulykker, skader eller personskader, der er sket under brugen af den lejede cykel. Det er lejeren der er ansvarlig for alle relaterede krav.
15: Lejeren er fuldt ansvarlig for alle og eventuelle skader, der kan opstå fra det øjeblik, hvor cyklen er lejet og indtil sin tilbagelevering.

Ansvar Larsson Bikes

16: Larsson Bikes er ansvarlig for god teknisk stand af de udbudte cykler og at hver cykel regelmæssigt serviceres.
17: Larsson Bikes forbeholder sig ret til at nægte at leje en cykel, hvis klienten anses for at være upålidelige.
18: Larsson Bikes kan ikke holdes ansvarlig for skader opstået som følger af uforudsigeligt terræn som varierede stigninger, is, mudder, huller, grus eller smalle stier, uagtsomhed fra andre trafikanter, personer eller køretøjer.

 Trafik overtrædelser

19: Det er lejers eget ansvar, at de danske færdselsregler overholdes.
20: Lejeren accepterer at betale på alle bøder og sagsomkostninger, herunder administrative gebyrer for
overtrædelse af lokale vedtægter og alle andre juridiske overtrædelser udstedt mod Larsson Bikes i lejeperioden. Dette omfatter cykling på områder, hvor cykling ikke er tilladt.Sundhed & Sikkerhed

21: Enhver person der bruger Larsson Bikes cykler og udstyr, gør det alene på eget ansvar. Larsson Bikes påtager sig intet ansvar for personskade, tab eller skade på ejendom, herunder skader / tilsmudsning på tøj i lejeperioden. Lejer har det fulde ansvar for enhver ulykke, personskade eller dødsfald.
22: Vi anbefaler at bærer en hjelm i forbindelse med lejen.

Aflysninger
23: Eventuelle annulleringer skal ske via tekstbesked eller telefon. Kan ikke ske når udlejningsperioden er igangsat.