Generelle oplysninger

Navn: Larsson Cykler
CVR: 35129464
Adresse: Torvet 11, 4930 Maribo
E-mail: mail@larsson-cykler.dk
Telefonnummer: +45 42 64 20 24

Ansvar

Online handel med Larsson-bike kan kun finde sted, hvis brugeren erklærer sig indforstået med de betingelser og vilkår, der gør sig gældende ved handel på siden. Larsson-bike er underlagt de til enhver tid gældende love og regler om produktansvar i Danmark.

Købsbetingelser

Nedenstående vilkår gør sig gældende for alle leverancer fra Larsson bike. Betingelserne gælder i de tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Larsson Cykler. Alle priser listet på hjemmesiden er opgivet i DKK (Danske kroner) og er inkl. moms.

Bestilling

På larsson-bike.com kan du bestille et bredt udvalg af cykler. Hvis du har forespørgsler til cykler, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os. Alle priser er inkl. moms og andre afgifter samt opgjort til dagspriser. Når du handler med Larsson bike indgås aftaler på dansk. Alle cykler leveres samlet med en beskrivelse af, hvordan de sidste enkelte komponenter monteres.

Betaling

Beløbet debiteres først, når aftalen er godkendt af begge partner og cyklerne er bestilt.

Levering/ Afhentning

Leveringstiden er normalt mellem 8- 11 dagen efter bestilling.

Afhentning skal på dagen, som aftalt ved bestilling.

Forbehold

Vær opmærksom på, at det kan være vanskeligt at gengive farver 100% korrekt på billeder. Vi er ikke ansvarlige for mindre forskelle i nuancer eller størrelser på vores side. Dette vil alene ikke kunne udløse refundering af nogen omkostninger. Vi tager forbehold, for trykfejl på siden, forkert priser osv.

Betaling af varer

Du har tre betalingsmuligheder på larsson-bike.com:

  • Betalingskort – Dankort, VISA, mastercard m.m. De indtastede kortinformationer overføres til epay.dk via en sikker forbindelse, som varetager hele processen.
  • Mobilepay. Du kan vælge mobilepay ved checkout igennem epay.
  • Betal ved fremmøde. Såfremt du vælger selv at afhente de bestilte varer i butikken, har du mulighed for at betale ved fremmøde i butikken.

Reklamationsret

Reklamation skal ske ved modtagelse af cyklerne.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

Der tages ikke depositum, ved leje af cykler.