Knuthenborg safaripark

Find et cykeludlejningssted tæt på Knuthenborg Safari og lej cykler til hele familien i absolut topkvalitet.

Cykeludlejning nær Knuthenborg Safaripark

Knuthenborg Safaripark ligger i Maribo, hvor Larsson-Cykler også hører til. Du har derfor rig mulighed for at leje lækre kvalitetscykler til transport rundt på øen. cykeludlejning det kan vi, tøv ikke med at kontakte os.

[checkfront category_id="3" options=tabs]

Kvalitetscykler

Alle cykler i vores cykeludlejning er cykler fra Larsson-cykler.dk. Det betyder, vores cykler er af top kvalitet, udvalgt til formålet og altid tilset af en fagmand.

Vedligeholdelse

Alle cykler er vedligeholdt af Larsson-cykler og er derfor serviceret og klar til brug. Vi sikrer cyklerne er vedligeholdt hele året.

Cykler til hele familien

Vi har cykler til hele familien, og med vores mange udlejningssteder på Lolland og Falster har vi børnecykler, cykler til voksne og alt det udstyr, du har brug for på turen.

Knuthenborg og cykeltur

Nemt, hurtigt og sikkert

Hvis I skal overnatte eller bo tæt på Knuthenborg Safaripark, har I rig mulighed for at leje cykler til hele familien. Vi cykeludlejer på hele Lolland-Falster, så besøgende nemt kan få grøn transport.

Cykler til hele familien

Vi tilbyder cykeludlejning tæt på Knuthenborg Safari med jernheste til hele familien. Børn som voksne kan få en cykel stillet til rådighed, der er hurtig, robust og i høj kvalitet.

Nyd naturen

Naturen bliver helt speciel på cykel. I får motion, vind i håret og en masse sjove og gode minder. Lolland-Falster har rigtig meget at byde på, hvis man selv opsøger det.