Lalandia

Lej cykler til hele familien ved Lalandia i Rødbyhavn.

Cykeludlejning nær Lalandia Rødbyhavn.

Skal I til Lalandia og har lyst til at udforske området nær Rødbyhavn? Der er ingen bedre måde end at hoppe på jernhesten. Vi har cykeludlejning på Lalandia, mulighed for gruppeture og cykler til hele familien.

Kvalitetscykler

Alle cykler i vores cykeludlejning er cykler fra Larsson-cykler.dk. Det betyder, vores cykler er sikre og lovpligtige, udvalgt til formålet og altid tilset af en fagmand.

Vedligeholdelse

Alle cykler er vedligeholdt af Larsson-cykler og er derfor serviceret og klar til brug. Vi sikrer cyklerne er vedligeholdt så du får den bedste oplevelse.

Cykler til hele familien

Vi har cykler til hele familien, og med vores mange udlejningssteder på Lolland og Falster har vi børnecykler, cykler til voksne og alt det udstyr, du har brug for på turen.

Se Lolland-Falster på cykel

Skal I besøge Lalandia Rødby?

Hvis familieturen går til Lalandia på Lolland, kan I leje jeres cykler her. Larsson-Cykler samarbejder med en masse forskellige steder på Lolland-Falster, der tilbyder cykeludlejning til gæster.

Vi udlejer cykler til børn og voksne

Vores cykeludlejning byder på en masse forskellige modeller. Derudover kan både børn og voksne få en sjov oplevelse på øen, hvor turen går mod cykelstierne.

Lolland har meget at byde på

Lalandia er en fest, det er der ingen tvivl om. Men udover Lalandia har Lolland og Falster rigtig mange spændende steder og attraktioner.

Vi har listet nogle af dem uden attraktioner.