Hotel Falster

Vi tilbyder billig cykeludlejning ved Hotel Falster.

Lej cykler i Nykøbing Falster

Skal I bo på Hotel Falster eller et andet sted i Nykøbing Falster? Udforsk områder nære og fjerne på to hjul. Vi har hurtig og nem cykeludlejning på stedet, hvor både børn og voksne kan få stillet en cykel til rådighed.

[checkfront category_id="41" options=tabs]

Lej din cykel på Donkey her

Du kan leje din cykel på Donkey bikes herunder. 

Larsson-cykler samarbejder med Donkey Bikes, som kan findes over hele Lolland og Falster. Du kan nemt leje cykler til hele familien via deres app. 

Servicerede cykler

Larsson Cykler ejer og servicerer alle udlejningscyklerne. Det betyder, at der altid står en fagmand bag. Cyklerne er i god og sikker stand, så du får den perfekte cykeloplevelse.

Grupper

Vi tilbyder leje af cykler til større grupper. F.eks. MTB med eller uden guide. Vi tilbyder også ture i samarbejde med guide Anne-Mette Agdal på lejede cykler fra os.

Vejhjælp

Hvis cyklen er udsat for et uheld, og du har betalt for vejhjælp, kan du ringe på 0045 4264 2024, inden for butikkens åbningstid. Så kommer vi og hjælper dig videre, inden for max 2 timer.

Hvad sker på Lolland-Falster?

Udforsk Nykøbing Falster på cykel

Nykøbing Falster er Falsters største by, som byder på liv og masser af aktiviteter. Lej en cykel fra Hotel Falster og oplev den gamle købstad, der gemmer på masser af lækker mad og sjove oplevelser. 

En sikker cykeltur

Når du lejer en cykel, kan du tilkøbe vores vejhjælp. Vi anbefaler altid vores kunder at vælge vejservice, hvis uheldet er ude. Vi kommer, hvis der sker noget med cyklen, så du er klar med det samme igen.

Alle de store attraktioner

Vores cykeludlejning åbner for en masse sjove muligheder, nu hvor I besøger Lolland-Falster. Tag turen til Knuthenborg Safaripark, Lalandia og Naturpark Maribosøerne.