Havnen Rødbyhavn

Skal I følge med i Femernbyggeriet og komme helt tæt på, kan i leje cykler flere forskellige steder i området.

Lej cykler i Rødbyhavn

Rødbyhavn er en lille havneby ved siden af Rødby. I Rødbyhavn er verdens længste sænketunnel under opførelse, helt unik oplevelse. Vi har flere lokationer i byen, hvor du kan leje cykler. Vores cykel lejes via Donkey bike app som er nemt og billigt.

Lej din cykel på Donkey her

Du kan leje din cykel på Donkey bikes herunder. 

Larsson-cykler samarbejder med Donkey Bikes, som kan findes over hele Lolland og Falster. Du kan nemt leje cykler til hele familien via deres app. 

Skal I bo ved Rødbyhavn?

Lalandia

Ved Rødbyhavn ligger Lalandia. En helt unik oplevelse for hele familien. Kæmpe badeland og masser af andre aktiviter.

Link: Lalandia 

Femern Infocenter

Følg med i byggeriet af verdens største sænke tunnel. Besøg Femern infocenter, altid et besøg værd.

Link: Femern Infocenter

 

Attraktioner nær Rødbyhavn

Lalandia Rødby er sjovt for både voksne og børn. Det ultimative feriested for hele familien. Tag familien eller vennerne med på udflugt til Knuthenborg Safaripark. I får en stor oplevelse i selskab med dyr fra hele verden.

Kvalitetscykler

Alle cykler i vores cykeludlejning er cykler fra Larsson-cykler.dk. Det betyder, vores cykler er sikre og lovpligtige, udvalgt til formålet og altid tilset af en fagmand.

Vedligeholdelse

Alle cykler er vedligeholdt af Larsson-cykler og er derfor serviceret og klar til brug. Vi sikrer cyklerne er vedligeholdt så du får den bedste oplevelse.

Cykler til hele familien

Vi har cykler til hele familien, og med vores mange udlejningssteder på Lolland og Falster har vi børnecykler, cykler til voksne og alt det udstyr, du har brug for på turen.