Nysted Havn

Nem og billig cykeludlejning ved Nysted Havn

Lej en cykel på Nysted Havn

En af vores cykeludlejningssteder på Lolland ligger ved Nysted Havn. Med duften af saltvand og vind i håret, kan du leje cykler og udforske Lolland-Falsters fantastiske natur. Book dine cykler på Donkey-bike via App.

Lej din cykel på Donkey her

Du kan leje din cykel på Donkey bikes herunder. 

Larsson-cykler samarbejder med Donkey Bikes, som kan findes over hele Lolland og Falster. Du kan nemt leje cykler til hele familien via deres app. 

Hvad kan du opleve på Lolland?

Nysted: En købstad der overrasker

Nysted er en helt fantastisk lille perle, der gemmer sig på sydsiden af Lolland. Her får du et hav af lækre spisesteder, cafeer og aktiviteter. Lej vores cykler ved Nysted Turist Bureau og udforsk området.

De store attraktioner

Lolland-Falster har masser at byde på. Tag til Knuthenborg Safaripark og se på dyr fra hele verden, eller besøg Femern Infocenter og bliv informeret om byggeprojektet ved verdens største sænketunnel.

Cykeludlejning med vejhjælp

Vores vejservice er en stor anbefaling herfra. Vi rykker ud, hvis uheldet er ude og lapper, skruer, pumper og justerer. Du kan ringe og forvente, vi er der inden for 2 timer. 

Kvalitetscykler

Alle cykler i vores cykeludlejning er cykler fra Larsson-cykler.dk. Det betyder, vores cykler er sikre og lovpligtige, udvalgt til formålet og altid tilset af en fagmand.

Vedligeholdelse

Alle cykler er vedligeholdt af Larsson-cykler og er derfor serviceret og klar til brug. Vi sikrer cyklerne er vedligeholdt så du får den bedste oplevelse.

Cykler til hele familien

Vi har cykler til hele familien, og med vores mange udlejningssteder på Lolland og Falster har vi børnecykler, cykler til voksne og alt det udstyr, du har brug for på turen.