Kragenæs Havn

Cykeludlejning ved Kragenæs havn og tæt på Dodikalitterne.

Cykeludlejning på Kragenæs havn.

Vi udlejer cykler på Kragenæs havn, via Donkey app, så du kan leje cykler på mobilen. Du kan tage cyklen med ombord på færgen og nyde en dag på Fejø eller Femø. Dodikalitterne som er en af Lollands største turistattraktion er beliggende ved siden af havnen.

Cykeltur forslag, 

Link: De lollandske alper

Lej din cykel på Donkey her

Du kan leje din cykel på Donkey bikes herunder. 

Larsson-cykler samarbejder med Donkey Bikes, som kan findes over hele Lolland og Falster. Du kan nemt leje cykler til hele familien via deres app. 

Udforsk Kragenæs på Lolland

Kragenæs Marina Lystcamp

Kragenæs Marina Lystcamp byder på de perfekte forhold til naturmennesket, der foretrækker udendørs aktiviteter. Her er masser af idylliske cykelture med ordentlige forhold. 

Dodikalitterne
Et enestående og unikt monument
Højt placeret i ”De Lollandske Alper” kan du opleve det imponerende monument Dodekalitten. 10 enorme sten udhugget i granit er rejst i cirklen – det færdige kunstværk vil bestå af 12 sten.

Kvalitetscykler

Alle cykler i vores cykeludlejning er cykler fra Larsson-cykler.dk. Det betyder, vores cykler er sikre og lovpligtige, udvalgt til formålet og altid tilset af en fagmand.

Vedligeholdelse

Alle cykler er vedligeholdt af Larsson-cykler og er derfor serviceret og klar til brug. Vi sikrer cyklerne er vedligeholdt så du får den bedste oplevelse.

Cykler til hele familien

Vi har cykler til hele familien, og med vores mange udlejningssteder på Lolland og Falster har vi børnecykler, cykler til voksne og alt det udstyr, du har brug for på turen.