Kjørups kro

Vi har cykeludlejning på P-pladsen ved Kjørupskro i Marielyst.

Cykeludlejning i Marielyst

På P-pladsen ved Kjørupskro i Marielyst har vi  udlejningscykler med Donkey stående.

Du kan leje cyklerne, så du nemt kommer rundt i det store sommerhusområde.

Lej din cykel på Donkey her

Du kan leje din cykel på Donkey bikes herunder. 

Larsson-cykler samarbejder med Donkey Bikes, som kan findes over hele Lolland og Falster. Du kan nemt leje cykler til hele familien via deres app. 

Oplev Lolland-Falster på cykel

Vi er altid i nærheden

Uanset hvor I bevæger jer hen på Lolland-Falster, vil I finde masser af muligheder for cykeludlejning. Vi dækker hele området med god kvalitet og service.

Turforslag.

Link: Fra købstad til fiskerleje

Attraktioner på begge øer

Udover Femern Infocenter, byder Lolland-Falster på en masse spændende aktiviteter. Besøg Knuthenborg SafariKrokodille Zoo eller Pomle Nakke Traktørsted.

Rig historie ved Gedesby Mølle

Gedesby Mølle er en hollandsk mølle, der er kendt for sine idylliske omgivelser på Falster. Den har været i brug siden 1911 og er Danmarks sydligste, hollandske mølle.

Turforslag.

Link:Det sydligste Danmark 

 

Kvalitetscykler

Alle cykler i vores cykeludlejning er cykler fra Larsson-cykler.dk. Det betyder, vores cykler er sikre og lovpligtige, udvalgt til formålet og altid tilset af en fagmand.

Vedligeholdelse

Alle cykler er vedligeholdt af Larsson-cykler og er derfor serviceret og klar til brug. Vi sikrer cyklerne er vedligeholdt så du får den bedste oplevelse.

Cykler til hele familien

Vi har cykler til hele familien, og med vores mange udlejningssteder på Lolland og Falster har vi børnecykler, cykler til voksne og alt det udstyr, du har brug for på turen.