Hyldtofte Østersøbad

Hyldtofte Østersøbad er et naturskønt sommerhusområde, hovedsagelig med store vedligeholdelsesfrie naturgrunde og en god badestrand.

Cykeludlejning ved Østersøbadet

Oplev at cykle på diget, langs Lollands sydkyst. Kom helt tæt på Femern byggeriet af verdens længste sænketunnel. Det er en helt unik oplevelse.

 

Lej din cykel på Donkey her

Du kan leje din cykel på Donkey bikes herunder. 

Larsson-cykler samarbejder med Donkey Bikes, som kan findes over hele Lolland og Falster. Du kan nemt leje cykler til hele familien via deres app. 

Det skal I opleve på Lolland-Falster

Oplev vilde heste.

Oplev vilde heste på cykelruten ” Vilde heste” der venter mange oplevelser i naturreservatet Saksfjed-Hyllekrog.

Link: Ruten Vilde heste

Naturpark Maribosøerne

En af de helt store udflugter på cykel går til Naturpark Maribosøerne. Hvis I lejer jeres cykler hos os, kan I finde de mest idylliske, naturfredelige områder i dette område. 

Link: Naturpark Maribosøerne

 

Kom forbi Larsson-Cykler

Kom forbi vores cykelbutik i Maribo, hvor I kan leje jeres cykler, men også tage et kig i vores forretning. Vi kan give jer tips og tricks til rundtur på Lolland-Falster og stille de bedste cykler til rådighed. 

Kvalitetscykler

Alle cykler i vores cykeludlejning er cykler fra Larsson-cykler.dk. Det betyder, vores cykler er sikre og lovpligtige, udvalgt til formålet og altid tilset af en fagmand.

Vedligeholdelse

Alle cykler er vedligeholdt af Larsson-cykler og er derfor serviceret og klar til brug. Vi sikrer cyklerne er vedligeholdt så du får den bedste oplevelse.

Cykler til hele familien

Vi har cykler til hele familien, og med vores mange udlejningssteder på Lolland og Falster har vi børnecykler, cykler til voksne og alt det udstyr, du har brug for på turen.