Dodekalitten

60.000 gæster besøger årligt Dodekalitten og oplever magien i cirklen.

Om Dodekalitten

På en lollandsk mark med udsigt over Smålandsfarvandet skabes et monument, der kombinerer skulptur og musik midt i et landskab fuld af historien, til en unik samlet oplevelse.

Dodekalitten (græsk: Tolvsten) er 12 stenstøtter, hver 7-9 m. høje og hver vejende 25- 45 tons, hvor de øverste 2 m er udhugget som hoveder, der alle vender mod centrum i en cirkel med 40 m i diameter.

Under en kreds af siddesten indbygges et 12 kanal lydanlæg, som lader den rumlige elektroakustiske musik klinge inde i cirklen dagligt i døgnets lyse timer året rundt.

[checkfront category_id="3" options=tabs]

Kvalitetscykler

Alle cykler i vores cykeludlejning er cykler fra Larsson-cykler.dk. Det betyder, vores cykler er af top kvalitet, udvalgt til formålet og altid tilset af en fagmand.

Vedligeholdelse

Alle cykler er vedligeholdt af Larsson-cykler og er derfor serviceret og klar til brug. Vi sikrer cyklerne er vedligeholdt hele året.

Cykler til hele familien

Vi har cykler til hele familien, og med vores mange udlejningssteder på Lolland og Falster har vi børnecykler, cykler til voksne og alt det udstyr, du har brug for på turen.

Besøg Dodekalitten

60.000 gæster besøger årligt Dodekalitten og oplever magien i cirklen. 

Dodekalitten kan frit besøges på alle tider af døgnet året rundt. Musikken lyder i døgnets lyse timer.

Tag turen gennem skoven. Stop op ved udkanten af skoven og nyd udsigten til Dodekalitten og over smålandsfarvandet. Gå i stilhed den sidste del af turen gennem åbent landskab op til Dodekalitten. 

Lonely Planet fremhæver Dodekalitten som “Top Choice” kunstoplevelse.

Statens Kunstfond skriver “Dodekalitten er kunst der er værd at rejse for”