Attraktioner på Lolland & Falster

Vi kan byde på mange kulturelle og naturskønne oplevelser på Lolland Falster. Disse kan ses og nydes på en helt anderledes måde hvis det foregår på cykel.

Tempoet er anderledes på cykel, så du kan få alle indtrykkene, duftene og lydende med på en hel anderledelse intenst måde.

Langt de fleste attraktioner ligger ved en af naturlandets cykelruter.

Se mere på https://www.naturlandet.dk/cykling/naturlandets-oplevelsesruter

Eller https://www.visitlolland-falster.dk/turist/highlights/highlights-lolland-falster

Lej din cykel i Maribo her

Larsson-Cykler har hovedsæde i Maribo, hvor butikken er åben for cykeludlejning med vejservice, høj kvalitet og et smil. Vi lejer cykler ud på hele Lolland-Falster og er placeret nær de største attraktioner. Vi gør det nemt og sikkert for dig at vælge cyklen.

[checkfront item_id="83" category_id="2" options=tabs]

Lej din cykel på Donkey her

Du kan leje din cykel på Donkey bikes herunder. 

Larsson-cykler samarbejder med Donkey Bikes, som kan findes over hele Lolland og Falster. Du kan nemt leje cykler til hele familien via deres app. 

Servicerede cykler

Larsson Cykler ejer og servicerer alle udlejningscyklerne, så der står altid en fagmand bag. Cyklerne er i god og sikker stand, så du får den perfekte cykeloplevelse.

Grupper

Vi tilbyder leje af cykler til større grupper. F.eks. MTB med eller uden guide. Vi tilbyder også ture i samarbejde med guide Anne-Mette Agdal på lejede cykler fra os.

Vejhjælp

Hvis cyklen er udsat for et uheld, og du har betalt vejhjælp på cyklen, kan du ringe på 0045 4264 2024, inden for butikkens åbningstid. Så kommer vi og hjælper dig videre, inden for max 2 timer.

Steder at besøge i Maribo

Knuthenborg Safaripark

Skal I på rundtur gennem Maribo? Knuthenborg Safaripark er et besøg værd, hvor I kan se dyr fra hele verden. 

Safari på cykel

Naturpark Maribosøerne

En af de helt store udflugter på cykel går til Naturpark Maribosøerne. Hvis I lejer jeres cykler hos os, kan I finde de mest idylliske, naturfredelige områder i dette område. 

I havørnens land

Kom forbi Larsson-Cykler

Kom forbi vores cykelbutik i Maribo, hvor I kan leje jeres cykler, men også tage et kig i vores forretning. Vi kan give jer tips og tricks til rundtur på Lolland-Falster og stille de bedste cykler til rådighed.