Maribo

Oplev Maribo og omegn med vind i håret og sol i kinderne. Vi tilbyder cykeludlejning mange steder på Lolland-Falster.

Lej din cykel i Maribo her

Larsson-Cykler har hovedsæde i Maribo midt på torvet. Butik med stort udvalg af cykler og tilbehør, samt et professionelt værksted. Vi udlejer sikre og lovpligtige cykler hele Lolland-Falster og er placeret nær de største attraktioner. Vi gør det nemt og sikkert for dig at vælge cyklen.

De fleste cykler som ikke lejes gennem butikken i Maribo, er med Donkey system. Cyklen skal lejes på mobil, gennem App. Donkey-bike.

Lej en cykel her

Vi har cykeludlejning over hele Lolland og Falster, hvor kan du kan leje cykler til både store og små. Klik på kortet og læs mere.

   Lej din cykel på Donkey her

   Du kan leje din cykel på Donkey bikes herunder. 

   Larsson-cykler samarbejder med Donkey Bikes, som kan findes over hele Lolland og Falster. Du kan nemt leje cykler til hele familien via deres app. 

   Steder at besøge i Maribo

   Knuthenborg Safaripark

   Skal I på rundtur gennem Maribo? Knuthenborg Safaripark er et besøg værd, hvor I kan se dyr fra hele verden. 

   Link: Safari på cykel

   Naturpark Maribosøerne

   En af de helt store udflugter på cykel går til Naturpark Maribosøerne. Der kan I finde de mest idylliske, naturfredelige områder i dette område. 

   Link: I havørnens land

   Kom forbi Larsson-Cykler

   Kom forbi vores cykelbutik i Maribo, hvor I kan leje jeres cykler, men også tage et kig i vores forretning. Vi kan give jer tips og tricks til rundtur på Lolland-Falster og stille de bedste cykler til rådighed. 

   Kvalitetscykler

   Alle cykler i vores cykeludlejning er cykler fra Larsson-cykler.dk. Det betyder, vores cykler er sikre og lovpligtige, udvalgt til formålet og altid tilset af en fagmand.

   Vedligeholdelse

   Alle cykler er vedligeholdt af Larsson-cykler og er derfor serviceret og klar til brug. Vi sikrer cyklerne er vedligeholdt så du får den bedste oplevelse.

   Cykler til hele familien

   Vi har cykler til hele familien, og med vores mange udlejningssteder på Lolland og Falster har vi børnecykler, cykler til voksne og alt det udstyr, du har brug for på turen.

   Vi udlejer kvalitetscykler

   Cykler til voksne

   Om du er høj eller lav, om det skal gå hurtigt eller roligt, så har vi en cykel til dig. Den bliver indstillet lige til dine mål, så du får den mest behagelige og effektive tur rundt på to hjul.

   Cykler til børn

   Vi har cykler til børn i alle aldre, så hele familien kan komme med på tur og nyde Lolland-Falsters flotte natur og flade landskab. 

   Tilbehør

   Vi står klar med udstyret. Vi har cykelhjelme, cykeltrailer, cykeltasker og meget mere til turen rundt på Lolland-Falster.

   Populære byer

   Lolland-Falster byder på en masse fantastiske byer med naturoplevelser så langt øjet rækker. Du kan udforske de mest populære steder på cykel og tage familien og vennerne med på et eventyr. Læs mere om byerne her.

   Attraktioner på
   Lolland-Falster

   Vi har samlet et par populære attraktioner på Lolland-Falster, som vi har cykeludlejning i nærheden af. Det er nemt, hurtigt og sikkert at hoppe på jernhesten og se, hvad der sker på Lolland-Falster.

   Kvalitetscykler

   Alle cykler i vores cykeludlejning er cykler fra Larsson-cykler.dk. Det betyder, vores cykler er af top kvalitet, udvalgt til formålet og altid tilset af en fagmand.

   Vedligeholdelse

   Alle cykler er vedligeholdt af Larsson-cykler og er derfor serviceret og klar til brug. Vi sikrer cyklerne er vedligeholdt hele året.

   Cykler til hele familien

   Vi har cykler til hele familien, og med vores mange udlejningssteder på Lolland og Falster har vi børnecykler, cykler til voksne og alt det udstyr, du har brug for på turen.

   Udlejningscykler til hele familien
   Oplev Lolland og Falster på cykel

   Cykler uden fejl log mangler

   Til voksne og børn

   Nemt at tilpasse

   Booking året rundt