Udsigtsplatform – Femern Bælt

Lej cykler nær Udsigtsplatform - Femern Bælt og oplev et naturskønt område på cykel.

Lej cykler nær Udsigtsplaform - Femern Bælt

Du kan se her, hvor der tilbydes cykeludlejning nær udsigtsplatformen. 

Lej din cykel på Donkey her

Du kan leje din cykel på Donkey bikes herunder. 

Larsson-cykler samarbejder med Donkey Bikes, som kan findes over hele Lolland og Falster. Du kan nemt leje cykler til hele familien via deres app. 

Servicerede cykler

Larsson Cykler ejer og servicerer alle udlejningscyklerne, så der står altid en fagmand bag. Cyklerne er i god og sikker stand, så du får den perfekte cykeloplevelse.

Grupper

Vi tilbyder leje af cykler til større grupper. F.eks. MTB med eller uden guide. Vi tilbyder også ture i samarbejde med guide Anne-Mette Agdal på lejede cykler fra os.

Vejhjælp

Hvis cyklen er udsat for et uheld, og du har betalt vejhjælp på cyklen, kan du ringe på 0045 4264 2024, inden for butikkens åbningstid. Så kommer vi og hjælper dig videre, inden for max 2 timer.

Steder at besøge på Lolland

Knuthenborg Safaripark

Skal I på rundtur gennem Maribo? Knuthenborg Safaripark er et besøg værd, hvor I kan se dyr fra hele verden. 

Naturpark Maribosøerne

En af de helt store udflugter på cykel går til Naturpark Maribosøerne. Hvis I lejer jeres cykler hos os, kan I finde de mest idylliske, naturfredelige områder i dette område. 

Kom forbi Larsson-Cykler

Kom forbi vores cykelbutik i Maribo, hvor I kan leje jeres cykler, men også tage et kig i vores forretning. Vi kan give jer tips og tricks til rundtur på Lolland-Falster og stille de bedste cykler til rådighed.