Gedser Havn

Cykeludlejning på spidsen af Falster.

Du kan leje vores cykler ved Gedser Havn

Selv på den yderste spids af Falster finder du en af vores cykeludlejninger. Du kan leje cykler til hele familien eller vennegruppen ved Gedser havn og komme hurtigt og nemt rundt på Lolland-Falster.

Lej din cykel på Donkey her

Du kan leje din cykel på Donkey bikes herunder. 

Larsson-cykler samarbejder med Donkey Bikes, som kan findes over hele Lolland og Falster. Du kan nemt leje cykler til hele familien via deres app. 

Fra og til Gedser Havn på cykel

Lolland-Falster har masser af attraktioner

Vores cykeludlejning åbner for en masse sjove muligheder, nu hvor I besøger Lolland-Falster. Tag turen til Knuthenborg Safaripark, Lalandia og Naturpark Maribosøerne.

Sjov I Pedalerne

Du kan leje cykler mange forskellige steder på de to øer. Vi har både cykler til børn og voksne. Så I kan opleve Falster på 2 hjul.

 

Turforslag.

 

Link: Sjov i pedalerne.

Kvalitetscykler

Alle cykler i vores cykeludlejning er cykler fra Larsson-cykler.dk. Det betyder, vores cykler er sikre og lovpligtige, udvalgt til formålet og altid tilset af en fagmand.

Vedligeholdelse

Alle cykler er vedligeholdt af Larsson-cykler og er derfor serviceret og klar til brug. Vi sikrer cyklerne er vedligeholdt så du får den bedste oplevelse.

Cykler til hele familien

Vi har cykler til hele familien, og med vores mange udlejningssteder på Lolland og Falster har vi børnecykler, cykler til voksne og alt det udstyr, du har brug for på turen.