Larsens Plads

Befinder I jer i Marielyst? Vi har cykler til leje på torvet.Du kan leje cykler via Donkey-bike app.

Vi udlejer cykler i Marielyst

Vi dækker både Lolland og Falster med vores cykeludlejning og har stationer masser af steder – heriblandt Marielyst. Vi har mange cykelmodeller, der dækker alle behov. Er det en hyggetur eller motionstur? Vi har cykler til det hele.

Vi lejer vores cykler ud via Donkey-bike app.

Lej din cykel på Donkey her

Du kan leje din cykel på Donkey bikes herunder. 

Larsson-cykler samarbejder med Donkey Bikes, som kan findes over hele Lolland og Falster. Du kan nemt leje cykler til hele familien via deres app. 

Tour de Falster

Marielyst er et natursmukt område

Tag ud i den fantastiske, danske natur og se Marielysts nærtliggende områder på cykel. Hvis der er masser af km i benene, kan I opleve nogle af Lolland-Falsters flotteste og sjoveste attraktioner.

Link:  Kyst til kyst.

 

 

Nem, hurtig og sikkert cykeludlejning

Du kan leje cykler mange forskellige steder på de to øer. Vi har både cykler til børn og voksne. Så I kan opleve Falster på 2 hjul.

Turforslag.

Link: Sjov i pedalerne

Kvalitetscykler

Alle cykler i vores cykeludlejning er cykler fra Larsson-cykler.dk. Det betyder, vores cykler er sikre og lovpligtige, udvalgt til formålet og altid tilset af en fagmand.

Vedligeholdelse

Alle cykler er vedligeholdt af Larsson-cykler og er derfor serviceret og klar til brug. Vi sikrer cyklerne er vedligeholdt så du får den bedste oplevelse.

Cykler til hele familien

Vi har cykler til hele familien, og med vores mange udlejningssteder på Lolland og Falster har vi børnecykler, cykler til voksne og alt det udstyr, du har brug for på turen.