Femern Infocenter

Femern Infocenter

Har I kurs mod Femern Infocenter i Rødbyhavn? Lej en cykel og udforsk området.

Cykeludlejning nær Femern Infocenter

Femern Infocenter fortæller jer om verdens største sænketunnel, der bygges mellem Rødbyhavn og Puttgarden. Lej jeres cykler i området og tag på opdagelse.

Kvalitetscykler

Alle cykler i vores cykeludlejning er cykler fra Larsson-cykler.dk. Det betyder, vores cykler er af top kvalitet, udvalgt til formålet og altid tilset af en fagmand.

Vedligeholdelse

Alle cykler er vedligeholdt af Larsson-cykler og er derfor serviceret og klar til brug. Vi sikrer cyklerne er vedligeholdt hele året.

Cykler til hele familien

Vi har cykler til hele familien, og med vores mange udlejningssteder på Lolland og Falster har vi børnecykler, cykler til voksne og alt det udstyr, du har brug for på turen.

Rødby rundt på cykel

Altid tæt på Femern Infocenter

Vi har cykeludlejning en masse forskellige steder på Lolland-Falster, inklusiv Rødby, hvor Femern Infocenter ligger. I har gode muligheder for sjov og nem transport rundt på øen.

Oplevelser på cykel

Udover Femern Infocenter, byder Lolland-Falster på en masse spændende aktiviteter. Besøg Knuthenborg Safari, Lalandia eller Dodekalitten.

Vi er i nærheden

Uanset hvor I bevæger jer hen på Lolland-Falster, vil I finde masser af muligheder for cykeludlejning. Vi dækker hele området med god kvalitet og service.